dilluns, 15 de febrer de 2021

CELEBREM ANIVERSARIS! MOLTES FELICITATS!!

El passat divendres 12 de febrer, la nostra i més petita cargoleta, l'Emma va fer 1 anyet! El mateix dia de la festa de Carnaval, vam aprofitar més encara, per celebrar una altra festa, vam estar tot el matí ben entusiasmats! L'Emma ens va convidar a esmorzar fruita triturada individual, galetes i "tortites" d'arròs! Mmmm estava tot boníssim i ens vam atipar molt, tot un èxit! Moltes gràcies Emma!! :)El passat 23 de novembre el Ferran va cumplir un anyet! Moltes felicitats Ferran!! Ens ho vam passar d'allò més bé, ens va convidar a esmorzar galetes i "ganchitos" ECO, i fruita triturada individual! Ens va portar globus i tots vam estar molt contents celebrant el seu aniversari! :) Moltes gràcies Ferran! 
L'Ander i la Lia ja tenen 1 anyet! Moltes felicitats cargolets!! El dilluns 5 d'octubre vam celebrar els aniversaris d'aquests petits, vam fer una festa i ens van convidar a esmorzar fruita triturada, galetes i bastonets de pa! Moltes gràcies Lia i Ander!! :)


El passat 29 de setembre, els cargols vam celebrar el nostre primer aniversari a la classe! El Joel ja té 1 anyet! Aquell dia vam escoltar i vam gaudir amb la cançó d'aniversari feliç, i el Joel ens va convidar a un petit esmorzar! Estaba tot molt bo! Moltes gràcies Joel i moltes felicitats!!